cheap abortion clinics in georgia

cheap abortion clinics in phoenix az asser.nl

buy naltrexone canada

buy naltrexone canada francescodiaz.azurewebsites.net

sertraline alcohol effects

sertraline and alcohol uk go

mirtazapine alcohol craving

mirtazapine and alcohol bluelight cogimator.net

ciproxin prezzo

ciproxin posologia saveapanda.com
Tropikal Resort Durrës

Tropikal Resort është një hotel resort gjigand që ndodhet në qytetin e Durrësit, Shqipëri. Ka një hapësirë të madhe të gjelbër dhe natyrë të bukur. Plazhi privat dhe pishina e bukur, kopshti i mirëmbajtur dhe i lulëzuar në çdo stinë, ku nuk mungojnë pemët tropikale karakteristike, e bëjnë unik këtë Resort në zonën e Durrësit, por ai gjithashtu konsiderohet dhe një ndër më të preferuarit në Shqipëri.
Qendra e Durrësit është 6 km larg, ndërsa Aeroporti Nd
ërkombëtar Nënë Tereza, është 35 km larg. Tropikal Resort përbëhet nga një hotel modern 5 katësh dhe 5 godina të vogla të quajtura bungalows.

Hoteli është i ri, shumë modern me dhoma të dekoruara bukur. Hoteli është listuar si hotel me 4 yje. Ndërsa vilat e vogla që kanë qenë godina ekzistuese, janë rikonstruktuar në vitet e fundit, dhe janë të listuara me 3 yje.
Në resortin tonë gjeni çdo gjë në një vend të vetëm: bare, restorante, disko verore, shërbim në plazh, shërbim në pishinë, ekipe animatorësh, aktivitete muzikore, kënd lojërash për fëmijë, mjedise sportive, fusha futbolli, mjedise për organizimin e dasmave, salla konferencash etj. Tropikal 
është gjithashtu rezidenca e preferuar e gjithe ekipeve sportive vendase dhe të huaja si dhe rezidenca e përhershme e ekipit futbollistik Skëndërbeu. 
Tropikal Resort, mrekullia buzë detit Adriatik!

Tropikal Resort Video