Tropikal, residenca e gjithë ekipeve të futbollit

Tropikal, residenca e gjithë ekipeve të futbollit
I vetmi resort me dy fusha futbolli është Tropikal. Jo më kot jemi zgjedhja e vetme e kombëtares së futbollit e cila para cdo ndeshjeje të madhe, stërvitet në Tropikal, dhe trajtohet në hotelin tonë me gjithë kushtet optimale për tu siguruar relaks para ndeshjes. Po jo vetëm kombëtarja e futbollit, por edhe ekipe të tjera përdorin Tropikal si hotel për tu relaksuar dhe stërvitur. Ekipi i Skenderbeut gjithashtu e ka si rezidencën e vet hotelin tonë dhe fushat e futbollit.
Po kështu gjithë ekipet e reja të vajzave dhe djemve në futboll, përdorin mjediset e Tropikal. Dhe ekipet e huaja që vijnë në Shqipëri dhe kanë nevojë për stërvitje shtesë, përdorin Tropikal Resort për tu përgatitur por dhe për tu relaksuar. Ushqimi, mjediset clodhëse, pishina, deti, janë të gjitha një paketë e plotë për përgatitjen e sportisteve tanë për ndeshjen e radhës.

Login Form
Register Form