Tropikal
Mrekullia buzë detit Adriatik
Resorti
Më i madh në Durrës
Vendi me i mire
Per evente te paharrueshme
Shijoni
Mikpritjen e vërtetë
Ideal
Për pushime familjare
Gjej dhomën
Kur dëshironi të na vizitoni?
Room 1 :
Room {{id_}} :
Tropikal Resort
Rezidenca juaj e preferuar
Tropikal Resort është një hotel resort gjigand që ndodhet në qytetin e Durrësit, Shqipëri. Ka një hapësirë të madhe të gjelbër dhe natyrë të bukur. Plazhi privat dhe pishina e bukur, kopshti i mirëmbajtur dhe i lulëzuar në çdo stinë, ku nuk mungojnë pemët tropikale karakteristike, e bëjnë unik këtë Resort në zonën e Durrësit, por ai gjithashtu konsiderohet dhe një ndër më të preferuarit në Shqipëri.
Rreth Nesh
Tropikal Resort
Login Form
Register Form