Sporti ne Tropikal Resort
Tropikal është kthyer në rezidencën kryesore të ekipeve të ndryshme të futbollit
Tropikal Resort është Resorti i vetëm në Shqipëri, që ofron dy fusha futbolli me përmasa standarde të mbuluara nga bar natyral. Tropikal është rezidenca e përhershme e ekipit të Skëndërbeut, i cili stërvitet rregullisht në komplekset tona sportive dhe gjithashtu akomodohet në hotelin tonë. Ekipe të reja të futbollit, për meshkuj dhe femra mblidhen këtu, dhe së fundi dhe ekipe huaja po frekuentojnë rregullisht këto mjedise.
Përvec fushave së futbollit, Tropikal ofron kushte të mira për vrapim dhe relaks. Është një mjedis i madh i mbuluar me palma dhe pisha, me pishinë gjigande dhe plazh privat. vec kësaj restoranti me një kuzhinë të shijshme dhe produkte deti të freskëta, u mundësojnë futbollistëve të ushqehen shëndetshëm dhe të jenë në formë të mirë gjatë ndeshjeve. Të gjitha këto e bëjnë Tropikal Resortin një vend ideal për të luajtur dhe për t'u përgatitur për fitoren e ndeshjev
Login Form
Register Form