Janë absolutisht të këndshme
Të arreduara me shije.
Dhoma Standarte
Starting from :
95.00€
 • View :
  Sea view
 • Room Size :
  15 m2
 • Max People :
  3
 • Facilities :
  TV, Shërbim në dhomë, Ajër i kondicionuar, Shërbimi Pastrimit, Free WiFi, Tharese, Minibar
More Info
Janë të mobiluara këndshëm dhe i përshtaten kërkesave tuaja.
Dhoma superiore me pamje nga deti
Starting from :
130.00€
 • View :
  Sea view
 • Max People :
  2
 • Facilities :
  TV, Shërbim në dhomë, Ajër i kondicionuar, Shërbimi Pastrimit, Free WiFi, Tharese, Minibar
More Info
Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar.
Suita pamje nga pishat
Starting from :
200.00€
 • View :
  Garden
 • Room Size :
  40 sqft
 • Max People :
  4
 • Facilities :
  Shërbim Wifi, Shërbim në dhomë, Tharëse, Mini Bar, TV
More Info
Suitat tona janë të bollshme, me hapësirë 40 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj.
Apartament
Starting from :
90.00€
 • Max People :
  4
More Info
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Bungalow treshe
Starting from :
75.00€
 • Max People :
  3
More Info
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Bungalow dyshe
Starting from :
60.00€
 • Max People :
  2
More Info
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Suita pamje nga deti
Starting from :
220.00€
 • View :
  Sea
 • Room Size :
  40 sqft
 • Max People :
  4
 • Facilities :
  Shërbim Wifi, Shërbim në dhomë, Tharëse, Mini Bar, TV
More Info
Suitat tona janë të bollshme, me hapësirë 40 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj.
Dhoma Superiore me pamje nga pishat
Starting from :
110.00€
 • View :
  Garden view
 • Max People :
  2
 • Facilities :
  TV, Shërbim në dhomë, Ajër i kondicionuar, Shërbimi Pastrimit, Free WiFi, Tharese, Minibar
More Info
Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar.
Login Form
Register Form