Suita pamje nga deti

Starting from :
220.00€
 • View :
  Sea
 • Room Size :
  40 sqft
 • Max People :
  4
 • Facilities :
  Shërbim Wifi, Shërbim në dhomë, Tharëse, Mini Bar, TV

Suitat tona janë të bollshme, me hapësirë 40 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj. Një shtrat madhështor, divan, mjedis çlodhës, ballkon të madh me pamje nga deti apo kopshti, televizor dhe kanale satelitore, ajër të kondicionuar, tualet, dush, minibar.
Suitat janë të arreduara dhe më lule dhe element të tjerë në dekor që ju bëjnë të ndiheni shkëlqyer. Sherbim Wi-Fi

Room 1 :
Room {{id_}} :
Rating system is not enabled. Please check your settings.
Room Availability
Below calendar shows the availability status of this room
Not Available
Available
1
Today
Other Rooms
List of other rooms that you might be interested
Suita pamje nga pishat
Starting from :
200.00€
Suitat tona janë të bollshme, me hapësirë 40 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj.
Dhoma Superiore me pamje nga pishat
Starting from :
110.00€
Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar.
Bungalow dyshe
Starting from :
60.00€
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Apartament
Starting from :
90.00€
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Bungalow treshe
Starting from :
75.00€
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Dhoma superiore me pamje nga deti
Starting from :
130.00€
Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar.
Dhoma Standarte
Starting from :
95.00€
Janë të mobiluara këndshëm dhe i përshtaten kërkesave tuaja.
Login Form
Register Form