Bungalow dyshe

Starting from :
60.00€
  • Max People :
    2

Përveç godines qendrore te hotelit, Tropikal ka dhe 5 vila të shpërndara gjatë hapësirës se madhe të Resortit. Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Vilat janë godina të vjetra, por të rikonstruktuara dhe të pajisura me gjithë facilitetet e domosdoshme, të lyera dhe të mirëmbajtura. Dhomat janë të pajisura me: kondicioner; televizor, minibar, tharëse flokësh, nderëse rrobash etj.

Room 1 :
Room {{id_}} :
Rating system is not enabled. Please check your settings.
Room Availability
Below calendar shows the availability status of this room
Not Available
Available
1
Today
Other Rooms
List of other rooms that you might be interested
Dhoma superiore me pamje nga deti
Starting from :
130.00€
Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar.
Dhoma Superiore me pamje nga pishat
Starting from :
110.00€
Janë absolutisht më të këndshme dhe te arreduara me shije. Kanë hapësirë 18 m katorë, ballkon, me pamje nga deti apo nga kopshti, divan, dollap, televizor, ajër të kondicionuar dhe minibar.
Dhoma Standarte
Starting from :
95.00€
Janë të mobiluara këndshëm dhe i përshtaten kërkesave tuaja.
Suita pamje nga deti
Starting from :
220.00€
Suitat tona janë të bollshme, me hapësirë 40 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj.
Bungalow treshe
Starting from :
75.00€
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Apartament
Starting from :
90.00€
Janë mjediset më të preferuara dhe më të përzgjedhura për klientët, për vetë privatësinë që ato ofrojnë si dhe për çmimet shumë të arsyeshme.
Suita pamje nga pishat
Starting from :
200.00€
Suitat tona janë të bollshme, me hapësirë 40 metra katrorë, ku ju mund të relaksoheni pa fund me partnerin apo familjen tuaj.
Login Form
Register Form