Tropikal, residenca e gjithë ekipeve të futbollit

Tropikal, residenca e gjithë ekipeve të futbollit I vetmi resort me dy fusha futbolli është Tropikal. Jo më kot jemi zgjedhja e vetme e kombëtares së futbollit e cila para cdo ndeshjeje të madhe, stërvitet në Tropikal, dhe trajtohet në hotelin tonë me gjithë kushtet optimale për tu siguruar relaks para ndeshjes. Po jo vetëm kombëtarja e futbollit, por edhe ekipe të tjera përdorin Tropikal…

Tropikal Resort Durres- Vendi ideal i eventeve

Durrësi është qyteti i dytë i madh i Shqipërisë dhe me vijë të gjatë bregdetare. Tropikal Resort është ndër hotelet më të hershëm në këtë qytet, i vendosur buzë detit, në një hapësirë të madhe e të admirueshme të rrethuar me palma dhe pemë të tjera të gjelbëruara. Në asnjë vend tjetër nuk do mund të gjeni kaq shumë mjedise të ndryshme për të organizuar…

Tropikal Resort
Mrekullia buzë detit Adriatik

4Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Obcaecati vel, et hic. Magni delectus tempore iste, neque minus in! At praesentium sunt dolore quas similique temporibus vel excepturi nostrum facere, consectetur quae magni dicta accusantium obcaecati voluptate. Minus, modi ab. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Placeat sunt dignissimos magnam aperiam atque blanditiis a, explicabo ut, nam, optio sapiente! Blanditiis eius deleniti repellendus,…

Login Form
Register Form