Ditelindje per femije

By : Tropical Resort

Date : 2016 December 21st
Në kopështin e Tropikal, pikërisht në këndin e lojrave për fëmijë, kemi organizuar shumë shpesh ditëlindjet e fëmijëve. Ne kujdesemi për arredimin, ushqimin e dedikuar, si dhe për personazhet e dashura për fëmijët.
Similar Events
Other events you might be interested in
There is not any events here.
Login Form
Register Form