Viti Ri

By : Tropical Resort

Date : 2017 December 3rd
Në prag të festave të Vitit të Ri, është bërë traditë të mblidhemi me miqtë, kolektivin, bashkëpunëtorët, klientët, etj. Ne organizojmë festë të bukur, me dekorin festiv dhe ushqimin e shijshëm.
Similar Events
Other events you might be interested in
There is not any events here.
Login Form
Register Form